Event Day - Saturday 29th 2022

The Ruby10 - 4.5 hours Starting 7.00am

      {Approx finish between 9.15 to 11.15am} 10.0km

The Ruby5 - 2 hours Starting 8.30am

      {Approx finish between 9.35 to 11.15am} 5.0km

The Big Ruby - 1.5 hours Starting 9am

      {Approx finish between 9.45 to 10.40am} 3.8km

 

The Ruby - 1hr 10min - 2.5km

      Starting 9.15am  {Approx finish between 9.45 to 10.25am }

 

The Return of the Jetty - 15-40 mins Starting 9.40am - 1.2km

     {Approx finish between 9.55am to 10.20am}

The Island - 15-20mins Starting 9.45am - 600m

     {Approx finish between 9.55am to 10.05am on Ruby Island. Water Taxi back to shore}

The M!nt Ruby - 10mins Starting 10.30 - 100m to 200m as req'd.

Little Gems - 10mins starting 10.40am - 200m

     {Approx Finish 10.50am}

Online

Entry